CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Thursday, July 12, 2012

Tak sabar

Yer... minggu ni minggu penuh debaran sebab saya tak sabar nak tunggu deep freezer sampai. Entah hari ini, entah esok..

Saya tak pernah ceritakan kenapa saya sampai tak sabar tunggu deep freezer (DF) sampai. Saya sekarang punya masalah tiada tempat menyimpan all the Faeqs' EBM stok. jadi saya sangat memerlukan DF. One day after I get my DF, I will show you how sendat mampat I sumbat all my EBM kat freezer umah my sis, freezer in my house n skrg ni dah start simpan kat freezer ofis jugak.Tamak haloba.. habis sume freezer saya nak sapu bersih. 

Selama hari ni asyik la berkira-kira nak beli ke idak DF tu tapi akhirnye its come with express decision which is saya cari-cari, call that fren, dapatkan staff price quotation,and terus roger suh dia orderkan. Insya Allah, DF will arrive in couple of days.


2 comments:

  1. wah dasyat..good job still BF..aku 4 bulan da slow down da.. pressure ngn keje lg..hehehe..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah rezeki anak win.. selagi ada, mmg nak fully BF. kalo xde pun, akan usaha bagi ada. All mommies kat office sume dah pesan suh buat stok skrg sementara tgh banyak. Hari tu hampir2 nak buang EBM sbb nak bagi laluan untuk yg baru tapi mommies2 nasihat jgn buat gitu. So, aku sedaya upaya cari jln utk smtra and end up, we decide to settled w DF. :)

    ReplyDelete