CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Thursday, July 12, 2012

Supplement while BF

Gara-gara eksaited nak ada DF, jadi tadi saya gugel2 la macamana nak susun EBM dlm DF. Ada la 2,3 cara tapi bila takde depan mata, macam tak boleh bayang plak macamana saya nak manage all the EBM. Dalam kepala otak dah terfikir, plan macamana nak manage. Tengokla nanti whether boleh apply ke x.

Eh, tersasar sudah.. Saya nak cakap pasal supplement sebenarnya. Alkisahnya, masa saya gugel2 tu terjumpa 1 page yang sharing her BF journey. Terbaca yang dia ada makan JUS KURMA PEGAGA. Saya terus rasa tertarik n share wif ofismate geng mengepam saya. Jus tu boleh jadi milkbooster. Kalo susu bertambah, Alhamdulillah.. Tapi tujuan utama saya nak makan, I need an extra supplement yang boleh saya share dengan Faeq thru BF. Now saya sedang cuba cari kat mane boleh saya beli jus tu. Ada sesape penah cuba? Whats the feedback? Boleh share?


No comments:

Post a Comment