CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Sunday, July 15, 2012

SOGO member sale day!

Pukul 12 lah gerak mahu ke SOGO sebab mr Fizwan mahu shopping. Di sebabkan saya tak berniat nak shopping dan pakaian raya untuk anak bujang tu dah ready jadi today is for daddy only. Saya memang nak bawa Faeq sekali. Tak ada apala sebab mr Fizwan yg kene bekerja keras memilih. Saya ngekor je sambil main2 dgn Faeq.

Hasil rembatan, mr Fizwan dapatla seluar dan baju. Tu je kot. Dah siap, ingat nk g makan kat mcD la. Tapi bila lalu kat ladies, mak ini lupa diri. Tau2 je mr Fizwan call sebab Faeq dah tantrum. Kuat dengar dia menangis. Berlari dapatkan anak. Alololo berlinang2 airmata. Sampai merah padam muka. Hahaha lawak ar.. Apa la anak bonda ni. Tu pun nak gelabah. Malu je. Tak hero ar gini.


No comments:

Post a Comment