CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Saturday, September 11, 2010

CSL BLUEBERRY 2800T




Sape pernah pakai hp ni?? Aku?? Aku penah gune seminggu je. pastu aku campak kat orang lain. HAHAHAHA...... Bukan la sbb hp ni x bagus ke apa tapi belum cukup memenuhi citarasa aku. Tapi hp ni mmg la terbaik cukup sume spec die dgn camera, radio, built in FB, Twitter, Internet Access sume la ada n tambah canggih ada TV ok.. best2... tapi tula, mgkin aku blom ada jodoh dgn hp ni ko. Selang seminggu aku lanting ke Ude Ain n kebetulan plak die nk cari hp kan. Duk pk2 bincang ngan mr Fizwan, dari aku simpan perap baikla aku lego je... So, xde jodoh dah.. BYEBYE je la..

No comments:

Post a Comment