CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, September 15, 2010

Sony Ericsson Naite

Mari2 aku nk show2 HP baru... Giler tamak... sebulan ni asik nk cite pasal hp je. Bukan apa, Ingat kes HP aku yg hilang and oso HP CSL aku yg dh lego tu org?? Dah kalo Hp aku dh hilang, dah letgo, ko ingat aku x payah pakai HP ke? Pakai Public fone je?? Mana mungkin... Nak jadi cerita, dak ofis aku duk melelong2 HP Sony Ericsson Naite dgn harga runtuh 2 set RM550. Mane mungkin mata aku x terbeliak2 nk beli. Aku angkat 2 skali tuk mr Fizwan. Baru la leh 3G together2.Gituuuu... 

Haaa korang jgn pk yg aku ni beli HP second ke apa. Tak la, ni bukan 2nd hand oke tapi mmg Hp baru. Sume accessories ada sama mcm kat kedai cume xde memory card. Nak jadi cerita, kebetulan kat MJ ada Hp fair, jadi dptla aku sambar memory card terus. 


Sekarang ni sket2 mau 3g sama mr fizwan, sket2 nk mms, sket2 nk send pic to twitter, sket2 nk update status kat FB. Sume la.. Aku mmg suke giler kot HP ni. Kao boleh mcm nak beli sepuluh. Kalo rosak gune yg mcmni lg, pastu lagi dan lagi... apa ku kesahkannn????

No comments:

Post a Comment