CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Friday, June 5, 2009

Pengunjung ke-24 ialah........

Yuhuuuuu...x sampai sehari aku dah dpt pemenang untuk pengunjung ke -24. Caya lah... saje aku letak untuk pengunjung ke 24 sbb aku kan tahun ni berusia 24 tahun. huhu2.... saje suke2.. pasni aku nk wat pertandingan ape plak erk???

Owh, lupa lak, sebenarnye en3 ni untuk announce pemenang untuk pengunjung ke-24 la...
Pemenang nye ialah..........
yanz,
salam...
i'm the lucky 1...!!!

Nama: Amy Aziz

Alamat: D'Wangsa, Wangsa Maju,
53300 Kuala Lumpur
Phone number: 017-266xxxx

jantina: Girl (ahaks)

blog URL: http://sweetdarling79.com/

http://sweetdarling79.blogspot.com/


Hah !! tu die pemenangnye... die dengan vangga email kat aku ok... Amy, yanz send hadiah tu by nex week erk !! Yuhuuuuu...... Tahniah2.... I will send 2 u the gift okey..... N TQ to all yang dah masuk ke blog aku tapi x dpt kejar or terlepas no 24 tu...

1 comment:

  1. yeaahaaa... okok bereh... tak kisah jer pos bila2 pun.. saje suka suki ini pub kebetulan masuk2 00023.... apalagi, tekan lagi sekali lorrr.....

    ReplyDelete