CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Monday, April 13, 2009

ABPBH 2008




Yeah !! dapat Nissan Sylphy....

Semalam acara ABHBH dah pun berlangsung dengan gilang gemilangnye... Overall nampak ok jer majlis tu berjalan. Aku layan la gak malam tadi sampai ke penghujung rancangan. Tahniah buat semua pemenang!! N tekaan aku mmg btl. Fara, Nabil, FBI, Maya Karin dah pun menang. X lupa Rosyam n Pak Nil...Tahniah !! Korang mmg best. Persembahan semalam pun mmg menyeronokkan. N paling membanggakan artis kite kali ni majoriti pakai baju yang sopan2...Sejuk je mata memandang n syok nk tengok apa pattern n design baju dorang. Good job Dude !!

N apapun bese la, setiap yang berlaku tu ttp ade bbrp 'kureng'nye tapi aku x nak lah jadikan benda ni isu besar sampai apa orang kata, rumah siap pahat berbunyi....x la..cuma sekadar luahkan apa yang rasanya kurang enak...

For me, ada bbrp perkara yg aku nk highlightkan kat cni. Ok, kite mula dari pengacara. Pengacara mmg best, cantik, comel tapi yang x best, nape la nk masukkan unsur2 lucah. X syok la dengar.. Masih ada anak2 kat rumah yang tengok.. begitu gak ngan Lisda n Fauzi.. x payah la nk cite hal dalam kain kat public..X syok ar.. Tapi suka tengok Linda Jasmin n Que, mmg sweet la korang. Walau nampak Linda mcm malu2 tapi mmg vogue.Nora Danish, betul kata Zizie, u are Hot Mama !! Really hot. Cantik n cute sgt!! Hah.......lagi satu Farah ape erk yang wat persembahan semalam?? Ntah mende la..dah tau awk nk di dukung2 cam gtu, nape la awak duk pakai gaun. Silap pandang n silap posisi camera mst zoom 'baik punye.'. pastu kecoh x sengaja la, apa la. Sudah la, kalo korang sendiri x pk n bhati2 wat pe nk tuding jari kat orang. Teruk tul!!

Nabil...Nabil...Nabil... ko mmg best tapi x yah sampai nk berpeluk ngan Irma kat situ sampaikan Fafau ternganga tengok korang (lawak la muka Fara, muka terkejut beruk tuh!!) Nabil, plz behave your self sblm ko kene kondem ngan press. Plz!! plz!! n plz!! Tapi korang mmg cam padan gtu. Aku doakan moga ada jodoh buat korang. N sekali lagi wat sume pemenang, Tahniah !!

No comments:

Post a Comment