CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, April 29, 2009

Shopping Sakan

Aku lupa nk story mory kau uolz. hari Ahad lepas ,awal2 pagi aku dah bangun n bersiap tuk g pasar pagi Shah Alam ( sebenarnya dalam hati aku dah pasang niat nk ajak Mr Fizwan to Metrojaya Warehouse Sales kat Stadium tu tapi aku saje wat2 muka x tau dulu) Sekali otw nk ke pasar pagi, adala kain rentang die n Mr Fizwan pun sound kat aku,


'by, ada Metrojaya Warehouse Sales la kat stadium. Rni last plak tu..'
"Ha'ah la..ritu by ada baca kat newspaper tapi x perasan bile. La..rni last ker? by lom gaji. Kalo x, leh la by sambar handbag sebarang dua"
'xpe la, skang baru kul 9, kite g sarap dulu kat pasar smtr tgu kul 10 pastu kite masuk.'

Wah...tertusuk dalam hati aku ayat tu bukan calang2 ayt yang bole aku dengar dari mulut die tu. Ni kire bertuah banget!! So,operasi berjalan lancar. Makan2, round pasar jap n kul 10 dah terpacak kat depan Motrojaya Warehouse Sales. Semnagat weiiii walaupun lum buka lagi.Huhu... So, masuk2 ushar handbag, mr. nye kasut, baju n pape yg sewaktu dengannye, kul 1 lbh aku dah sampai umah sbb konon nk g tgk my future SIL n ajak mkn thari....

So, dah balik makan, mandi2, mama plak ajak aku g birthday party my cousin's daugther. so g la jgk kejap. Kejap2 pun dah kul 3 baru kami nk gerak ke UM amik my SIL. Dalam kete borak2 la keje aku n Mr Fizwan pagi tadi sekali my Sil dah x leh tahan nk g gak Metrojaya Sale tu so, dengan pantas Mr Fizwan pun duk tekan minyak pusing stereng, go to Shah Alam for another time tapi sblm tu singgah makan jap sbb my SIL lum mkn g.

Shopping la my Sil sampai Metro nk ttp kul 7. N sales kali ni aku mmg jimat giler la sbb aku cuma beli 2 shirt je. Terer x aku?? Terer kan sbb leh tahan nafsu berbelanja. Ha3....


No comments:

Post a Comment