CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Monday, April 13, 2009

Bye-bye Kak Ina

Skema siot!! Gile la 'cikgu' nie

Kak Ina...tiada lagi dalam senarai Duopharma. Die dah g berjuang jadi seorang guru kat Sek Men kat Shah Alam. Kire ok lagi la sbb masih dekat n leh jumpe lagi kalo ada masa. Mmg seronok berkawan ngan minah ni. Kalu die dah cukup wat kami sam2 ketawa. Kak Ina, mesti Kak Ina rindu kat kitoang kat cni kan tambah2 plak kat Azhar n Azman yang slalu buli akak tu. Kak Ina ni akan melangsungkan majlis persandingan die bulan depan ni. So aku tengah plan2 nak g nnt. Insya-Allah, kalo xde aral melintang sampai la Yan nnt. Doa wat Kak Ina semoga semua yang dirancang akan berjalan dangan sebaik mungkin.

Makan2 @ Giant Bukit Tinggi


Kali pertama Kak Ina di Tesco Bukit Tinggi

Jom Balik...

Tengahari tu kitorang (termasuk Waida n Maslina) g kuar makan n pastu g Tesco sat saje nk menghabiskan masa yang tersisa ngan Kak Ina. Dengan hujan lebat yang seperti turut serta menangisi Kak Ina, macam2 yang x terjangka berlaku. Kak Ina mesti akan rindukan sume saat tu nnt. Ptg tu kul 3 baru kitorang masuk keje. Hai.pas sorang, sorang lagi yang g... Ntah berapa lama lagi aku plak akan bertahan kat cni..

It's Me + Kak Ina

Jom balik... Angkut sume, jangan x angkut...

Bye-bye.....Jumpa Lagi....

No comments:

Post a Comment