CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Friday, July 3, 2009

Layan bowling @ Summit USJ

Semalam ptg pas office hour, aku join kak Ida, Abg Man n Lee g main bowling @ Summit USJ. Dorang kan ada tournament mgu depan. Companynye la gak of coz. So, aku pun kepo2 la g n x lupa aku inivite abg Azree dtg skali. N Alhamdulilah die pun turun padang skali k. Ahaks.. Best2...

Tgk... org pro main tuh !! Wah2...

Ha ni lagi.. Abg Man n Lee..

Aku ngan Kak Ida main gak. Tapi yg tercorot mmg aku la sbb aku bukan level pro n aku x join pun tournament tu. Saje jerk nk main... hehehehe....

Adakah tau yg itu adalah aku??? Aku main gaya cam pro k. Tapi harusnya masuk longkang lebih dari jatuhkan pin. (Tapi nape main kat FB meneng je erk???)

Kul 630 ptg kitorang g n kul 9 lbh baru balik. Aku g ngan Kak Ida n balik time Kak Ida drop aku kat De Palma SA n Mr Fizwan jemput aku n anto balik umah. Sblm smpai umah smpt singgah mkn dulu n sampai umah ada kejutan.. Nk tau pe die??? Kang aku story nex en3 k. Yuhuuuuuu !!!!!!!

note : Sakit segala kaki tangan aku melayan bowling 4 game skali lantak. Adoiyaiii.... MC bole???



No comments:

Post a Comment