CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Monday, July 6, 2009

Meet Angah Ida @ Sunway Pyramid

Sabtu lepas, tetibe je angah yg nk dekat 5 taun x jumpa nk jumpe kitorang. Ni mesti ada pape ni kan?? Kalo x, xkan la die beria nk jumpa kitorang sume kan?? Nk tunang ke kawin??? Teka...teka...

Hehehe... Ari rabu camtu angah pepagi bute dh sms aku kata nk jumpa n aku pun tlg la arrange kan dgn adik beradik aku yg lain. Dh bincang punye bincang, maka sume setuju yg nk jumpa on Saturday 4/7/09 around 2 pm at Sunway Pyramid. Ok la kautim jerk !!

Mulanye aku berjanji ngan ude n adik utk meet kat Subang KTM Station n then nk mtk tlg Ayong pick kitorang kat situ.Tapi last minute tukau plan sbb dl kul 12 tu aku ngan adik beria call ude yg x boleh bgn tu. Almaklumlah die baru tido pagi tadi. Kan ke die keje mlm so, pagi tu baru balik ler... Nasib dlm kul 1 tu sedar gak die dari tido. Dah sah2 la lambat sket minah ni kan. N sebab die jugak. kami x jadi jumpe kat Subang sbb ude suh adik teman die ke Pyramid coz die x tau jalan. Die nk drive trus le tuh... Aku dlm kul 130pm baru naik train ke Subang n tunggu punye tunggu dlm kul 2++ pm baru Ayong sampai. Aku relek je. N b4 tu angah dah sms kata lambat skit.. Arghhh...sume lmbt ler... Elok la... Aku tunggu la Yong kat situ diam2...

Last2 aku n Yong yang 1st sampai kat Pyramid then baru angah n adik die last skali baru 2 mak nenek tu. Hehehe... Dah samaai pun lama gak tau kitorang tunggu coz xde parking katanye. Pulakkkk. Sudahnye, dengan aku n Yong yg dah lapar kebulur haus, terus sms dorang kata tgu kat Pizza Hut..
Borak punye borak, sah Angah nk kawin dis Oktober. Baru je tunang dorang ni last month. Dasat!! So, sambil mkn2 borak n agenda seterusnye cume lah berjalan2 tawaf SP tu. Sampai kul 8, kuar g minum kat kedai mkn sblm roundabout kewajipan tu n mkn, minum kul 9 camtu dorang blah cume aku n adik sbb aku, Mr Fizwan yg jemput. Adik plak, tentulah cik abe die gak yg jemput... Huiiii penat sey.. Kul 1030 mlm baru aku sampai umah. Sok nk bgn pagi lagi.......Argh !!!
Malaysian Next Top Model...(kui3..)

note : pic penuh plz visit my FB n Ayong, bile nk send pic kat acu ni?? Nk pic tu gak....

No comments:

Post a Comment