CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, May 26, 2010

Colonial Dames

Minggu lepas, aku baru beli Colonial Dames. Fungsi die is lebih kurang mcm Bio Oil. Tapi ni lagi pekat dari Bio Oil. Saje la nk try sbb kononye nk gune tuk mslh kulit muka aku yg x sekata n berparut jerawat ni. Iskhh... Harap2 leh sembuh. Masa aku upkan entry ni dh dekat seminggu la gak aku guna. So far, x berapa nampak perubahan sbb mmg SA tu kata, kesan paling cepat leh nampak 3-6 mths. Iskhh lama gak tu. X sabar la aku. Tgk la kalo sebotol ni habis, tapi x comey gak aku ni, idak le aku sambung beli n pakai. HEHEHEHE...

Below is packaging Colonial Dames ni. Sesape nk cube, leh la g beli. Aku x sure Guardian/Watson ada jual ke x sbb aku beli kat farmasi kat dlm Sogo tu. So, g la ushar sdri erk kpd sesape yg nk beli. But kalo esok2 aku ternampak, tertengok kat Watson or Guardian aku gtau ar..



Harga is RM35.90 camtu la lebih kurang tapi masa aku beli tu ada 10% diskaun.

Posted by Picasa

2 comments:

  1. nah dgr psl ni la acu,tp ude taknah try..mcm nk try gak je heheh

    ReplyDelete
  2. Muka akak pun dulu sblm kawin teruk jugak. Sampai kene pi klinik. Ambil supplement dalaman. Dah kawin elok plak. Jerawat gatal org kata. Nyeh..nyeh..nyeh....!

    ReplyDelete