CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Tuesday, May 4, 2010

New Blue Camera

Yeah!! aku dh ada camera sendiri. Murah2 lelong je aku beli kat MJ. Aritu 1 day b4 lak PC Fair kat KLCC, aku g la kedai kat MJ tu skali die mmg ada buka booth kat KLCC sempena PC Fair tu. Jadinye harsla kedai die kene turut buat PC Fair Promo kan. Jumaat tu aku tgk2 je dl sbb niat kene sambar laptop dulu baru leh sambar camera. Jadinye lepas Sabtu Ahad settle aku sambar laptop, ari Senin aku sambar lak camera ni " Digital IXUS 95 IS" built in 10 megapixel, 3 kali zoom n SD memory card 4gb.Aku mmg suke la camera ni. Masa aku beli dengan harga promo ni baru RM780 je. Sesape yg ada dpt murah dr ni, meh kabo ke aku. Masa beli aku dpt la tripod, camera cover n laptop cover. HAHAHA aku suke free gift ni..



Aku amik kaler biru. Jenama ni mmg byk pilihan warna. Ada hitam, biru, hijau, oren tapi nape xde ungu erk???



P/S : Lepas ni xde alasan aku xnak amik pic nk update blog. Kalo ada pun alasannye adalah malas. HAHAHAHAH

No comments:

Post a Comment