CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Sunday, May 2, 2010

Memborong di Jakel Shah Alam

Hah, tengok2 aku dh memborong barang di Jakel. Borong apa?? Borong kain baju, kain langsir. Eh, mcm nk raya plak ye aku duk sakan memborong ni. HAHAHA Hati gumbira walau duit dah habis. LOL...


Jakel Shah Alam dh bukak on 24 April n now masih lagi dalam promosi pembukaan n promosi sempena hari buruh. Meh jom g lagi la wei..

Ko tgk !!! sebenarnye bangunan ni lom siap 100% pun. Masa aku g petang sabtu lepas, mmg ramai giler la orang Shah Alam berkampung kat cni. Tapi mmg a bit panas la dlm tu. Kata pun blom siap 100% jadi air-cond pun cam ala kadar je dorang pasangkan. Tapi APAAKUKESAH sbb semangat shopping lebih tinggi dari biasa. HAHAHA

Ni barang JAKEL n ada la barang dari kedai lain sket yg aku beli ari Sabtu tu. Aku duk sakan borong kain langsir n ada la kain pasang konon bercita2 nk wat baju keje. Tapi aku ni adalah skrg sgt malas nk berbaju kurung ke kerja. Hari2 aku sarung suar je. Tapi ari ni ada hati nk wat baju kurung keje. Apakah???


Yang ni kesan penangan ke JAKEL on Sunday morning. Around 11 am aku dh gerak pusing2 ke sane. Aku pegi ari Ahad ni bukan la tujuan nk menghabiskan duit tapi sbb nk g tukar duit kain langsir yg ada skit cacat rosak. JAKEL mmg terbaik la sbb leh tukar kain tu apa sume. Tapi malang kain yg sama dah yilek habis. Jadi, aku amik la kain lain. Pusing2 level tu je, tgk org ramai rembat bedsheet. Aik?? murah ka??? Aku pun tnye la SA tu, mmg murah beb. Cooton lak tu. RM30++ je ok. Aku paksa mr Fizwan sbb aku nk rembat 2. Akhirnya, berjaya aku paksa die. HAHAHA Keji tol perangai kan?? Main paksa2 lak.

Aku x lama pun kat ctu ari Ahad tu. around 1 hour je. Kain pasang aku x jeling2 dah. Nnt kalo aku jeling mesti tersangkut lagi. Dah bayar kain langsir n bedsheet, terus je jalan laju-laju menonong keluar. KEJI !

No comments:

Post a Comment