CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Monday, May 31, 2010

Farewell for Billy Tee

Ni kisah awal Mei rtu. Farewell for Billy Tee. Die satu team ngan aku. Sekarang die dh resign sbb dpt better offer. Bagusla.. rezki kan... Jom la layan pic sambil aku story sket2 je la..



3 keping pic ni gambar masa kami g lunch. Bese la kan, kalo ada org nk benti sure la g mkn2 apa sume. Kami mkn kat Kenny Rogers je. Layanz...

Yang ni pic farewell party petang tu. Billy tangkap leleh wooo... Die ni suka beno bawak saputgn sbb die kuat peluh. Tapi yg comelnye, dia akan gigit menggonggong towel tu. Mcm bdak kecik. Jadi for sure la utk present, kami sumbat towel. Memula die ingat kami main2 sbb belikan die towel. Tapi betul2 wooo kami buat. Siap kene kire bape helai ada dlm paper bag tu. Tapi bukan la towel je kami bg, hadiah sebenar is Ipod Shuffle. Bile die dpt bukak IPod tu, terus leleh airmata jantan ko... HAHAHA suke ai... Tengok.. muka merah padam gara2 menangis sedu sedan. hishhh mmg terbaik la farewell kali ni. Dah sudah buka2 hadiah, nangis2, gelak2, now makan ar. Ala, just menu minum ptg je. Sandwich, kek n cucur udang. Ala, wat kecil2an ajer.. 

For Billy,
Semoga Maju Jaya.

No comments:

Post a Comment