CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Tuesday, May 31, 2011

Balik sorang

Nak gerak balik tadi saya call suami bagitahu dia supaya ambik saya nanti. Dah bercita-cita mahu balik sama-sama sekali juz now suami call, katanye dia pulang lewat. Aduh.. Kecewa gue...

Ok sudah, mari pikir nak buat apa bagi gumbira sikit.. Mahu sudahkan entry Krabi, laptop di serang virus. Gambar je dah duk dalam draft tapi 1 entry tak bertaip lagi. Hari ni saya agak rasa terpening2 macam nak buat sesuatu yang gembira tapi tak tahu apa. Alahaiiii..

Haaaaa balik ni nak singgah Mydin la. Nak beli envelope untuk hantar contest.. Lagi nak beli apa erk??


Sent using a sendiri punye Sony Ericsson mobile phone

2 comments:

  1. wei...bak sket borang tu dgn envelope

    aku pun nk menang hadiah mcm nad

    ReplyDelete
  2. agak la envelope pun nak... kang aku bg borang ngan envelope, hadiah sume kasi aku (kalo ko menang la).. amacam? Ada bran. Yela kann dah sume aku yg support.. sampul kotex ko xnak ke sbg bukti utk memenuhi syarat pertandingan? HUh!

    ReplyDelete