CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Friday, May 6, 2011

Kerana Pizza Hut

 
Garlic Butter Chicken Pizza Hut

Semalam sangat teringinkan makanan di atas.. Sebenarnye dah dua hari terfikir-fikir nak makan ia tapi rasa macam tak apa la.. Esok2 mungkin .. Tapi semalam adalah sangat WORSE sbb sangat sangat menginginkannya. SANGAT - SANGAT mahukan sampaikan saya mahu tejah waktu lunch tapi Pizza Hut penuh. jadi x dpt tempat untuk makan. Hati menjadi sangat sayu.. Sayu sedihh hingga boleh mengundang jiwa lara menitis airmata... Text suami dgn cuaca perasaan yg mendung2 mahu hujan. Bile berckp dgn suami apa ntah lagi, memang berjurai2 airmata kerana saya mahukan GARLIC BUTTER CHICKEN PIZZA HUT. Lagi teruk bile terlalu menginginkan makanan itu, kawan2 ajak makan KFC saya tidak mahu. Bukan merajauk tapi tiada nafsu kepada ayam2 di KFC. lain kali mungkin...

Akhirnya suami memujuk utk pergi menjamah malam lepas kerja. TERIMA KASIH SUAMI... Terima kasih kerana mentenangkan hati isteri yg gundah gulana kerana Pizza. Jadinya hari ni sudah rasa bahgia kerana sudah dapat telan garlic Butter. BAHGIA bukan kepalang...

2 comments:

  1. mengidam ke ape ni yan sampai menangis2 hehehe

    ReplyDelete
  2. hahahaa setakat ni xde lagi berita yg bole di gembar gemburkan.. mengada je lebih kot kak g... besela org baru dpt suami.. hahahhaha

    ReplyDelete