CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Tuesday, December 30, 2008

Birthday Party @ Changi


Happy Birhtday to you...
Happy Birthday to you...
Happy Birthday to U All...
Happy Birthday to you....

Happy Birthday to Me, Kak Biah, Nurul, Syida n Athirah !!
N expecially for Nurul, Happy 21st Birthday......

Overview around the Chalet @ Changi

Tahun ni sempena birhtday Nurul yang ke 21 kitorang celebrate birthday ramai2 kat Chalet @ Changi... Seronok jugak la coz sebahagian besar family sblh mama stay kay chelet tu for 1 nite..So, for me, its very happening n we all very enjoy this event....

Birthday Cake n Cup Cake !!
Very nice to see n very nice to eat. Yummy...yummy......

All of the Birthday girl....
(Dari kiri : Nurul, Kak Biah, Athirah, It's Me, Syida )

Potong jangan x potong.........
Jom potong kek beramai2.

Mask !!

It's Me !! wearing Mask.

Bakar...bakar banyak2 sket...Lapar dah ni....x kan nak makan kek jer kot...

Ni la chalet yang kitorang stay....

Malam tu ramai gak kawan2 birthday girl yang datang ( xde la termasuk aku. tang mana plak aku ada kawan kat sane..hehehe......) Alhamdulillah...Majlis berjalan dengan lancar n meriah.Makanan pun cukup n sumenye habis la di makan... Menu malam tu, Pulut+rendang ayam, Beafstick (Sos tulang)+France Bread, Bihun n Mee Goreng, Pisang n keledek goreng, Air n Cocktail, plus beberapa jenis ikan, sotong, udang n ayam bakar..... So happening n buat sume yang menyambut hari lahir pada bulan December, Semoga panjang umur murah rezeki n semoga apa yang dicita2kan akan menjadi realiti.... Love u all !!

No comments:

Post a Comment