CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Monday, December 1, 2008

HAPPY BIRTHDAY TO ME !!!

Alhamdulillah........hari ni genap 23 tahun... Aku bersyukur pada mu ya Allah kerana kau telah memberi aku peluang untuk terus bernafas dibumi ini dan semoga dengan kesempatan yang ada ini aku akan terus memperbaiki diri dan menjadi hamba mu yang solehah.....
wah !!! dah tua rupenye aku....aduh....sukarnya untuk aku menerima hakikat ini....(poyo la ko yan...agak2 la.. mengaku jerk dah tua) anyway,aku ni xdela tua sangat..Ok la lagi.. Walaupun hari ni akunye birhtday,aku xde la plan pape yang special tuk celebrate my birthday.Bukan apa,kalo aku nak cuti pun, confirm bos aku x kasik.Mau menjerit die nnt.Almaklumlah..dah la bulan 12,dah hujung2 tahun ni, banyak la keje nak settle..Tu la harga yang perlu dibayar kalo keje in acc site ni. Tambahan plak hari ni kitorang ada stock check, nak x nak aku kene la terlibat sama... Skang ni pun aku masih kat ofis.Nak balik dah kejap g ni pasal my honey baru je sampai..xtau la apa hadiah aku tahun ni...(ade ker??? jeng2....ntah2 xde......huahuahua.....) so,wait n c la apa yg akan jadi ri ni...

No comments:

Post a Comment