CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Tuesday, December 30, 2008

Changi Airport

Tunggu bus ke Changi Airport....

Wa..... Bye2 sume...kami dah nak berangkat....(Ceh!! perasan)

Juz Arrived...

Xmas Tree...
Sambutan Xmas kat sini memang meriah.Kat mane2 pun dorang ada bina Xmas Tree. So mana yang berkenan tu apa lagi...snap la.... I akan publish banyak lagi pic sempena sambutan Xmas kat Changi Airport ni...

Naik Skytrain to another Terminal. Kat sini ada 3 terminal.So yang menghubungkan antara T1 - T3, dengan menggunakan skytrain...

In the Skytrain

Wif My Lovely Cousin + Mickey n Minnie

Senyum... Wah raihanah semangat nak amik pic siap bertepuk tangan lagi...

So nice kan.... Masuk dalam tu bau harum je...Penuh ngan bunga2 segar....

Ni sesi menekap n warnakan....huhuhu.... Tengok la...yang dah besar2 pun duk ralit nak join gak.... (termasuk la aku.Tetap nak join. Skali sekala apa salahnye jadi kanak2 kejap)

Ini hasilnye.. Sengaja aku pilih picture ni sbb kan ke aku kat Singapore !!

No comments:

Post a Comment