CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Thursday, December 18, 2008

Dah Pergi Ke Singapura ?!?


Yeah !! esok aku akan go to Singapore!! Aku cuti 10 hari. 30hb baru aku start keje balik...Syok oooo dapat cuti lama2...N yang paling wat aku bersemangat, I go tegether wif my Honey...YEAH!!!! Wah, rasa x sabar nk g sane.... Lalalalalala.......... Dah cadang2 dah nak snap pic banyak...n i will publish for u all nnt erk....

Aku mcm x penah g plak kan...Actually mmg dari kecik, tiap2 taun aku akan g Spore almaklumlah....Mama kan mmg asal dari Spore.So kire balik kampung la kan....tahun ni kire kali kedua aku balik la coz Chinese New Year ari tu aku n family dah balik gak...So,kepada sedara mara aku kat sana, tunggu kepulangan kami n yang pasti, kitorang ada big even kat sane nnt........To all my fren here, i will miss u all...Jumpa lagi nnt, n wat Mohd Azrin, adik mtk maaf sbb x leh attend ur wedding day on 28.12.08. Apapun, adik nak ucapkan Selamat Pengantin Baru n Selamat Hari Lahir....

4 comments:

  1. waaahhhh dh smpai sngpore ngn wan hehehhe

    ReplyDelete
  2. nti jgn lupe blikan ole dr sane ek...lama dah ude tak balik kg huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. nti ckp kat wan jgn jd cam yen hehehhe nk snap sume pic mn je die bdiri ekekkee sos tulang da fav...............huhuhu windunye

    ReplyDelete
  4. ainz : alhamdulillah....acu dah pun balik... pg semalam sampai sini...si wan x gile makan sos tulang tapi sume makanan pun die wallap. ala.....acu lupa nak snap pic sos tulang la...mee goreng jer......huhuhu....

    ReplyDelete