CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Friday, January 15, 2010

Daun pokok P mati layu...

Kite benti jap cite Singapore leh x?? Nk cite satu cite sedih yg jadi kat ofis aku. Hurm... lama dh sebenarnye tragedi insiden ni berlaku tapi aku nk cite gak. Sedih ko sbb daun2 pokok2 P dh layu. Kalo ikut firasat aku, confirm jap2 lagi sehari dua mati dah pokok die tu. So, aku pun suggest kat die suh die potong daun2 layu tu. Untuk mengelakkan yg sakit tu berjangkit dgn yg lain. Dah la dulu P dh gtau pokok tu 8 hinggit. kan P kan??


Aku pun x paham, ni nk potong daun ke nk posing. dh la siap paksa2 aku amik gambo die using my phone camera. Apakah???



Gigih kak,  gigih sblm ko menangis pokok ko mati...


Berjayaaaa!!!!! potong daun pokok tu. hahahahaha.... banyak helai la jgk yg kene buang.


Tak tahannnn!!! Siap posing ngan pokok. Aku pun x paham. Alahai.... ayu gadis la konon kan? Anyway, sampai hari ni pokok tu masih hidup dengan jayanye....Alhamdulillah...




No comments:

Post a Comment