CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Sunday, January 17, 2010

Plat kete hilang...

Tragedi Sabtu lepas. Padan muka Mr fizwan !!! Plat kete tercabut hilang. hambikkk!!!

Kan ke Sabtu lepas kitorang kuar konon nk mkn kat Tutti Frutti Sunway Piramid tapi x jadi sbb voucher yg Mr Fizwan dpt tu hundred dollars. Jadi xkan la tamak sangat nk makan berdua kan? So, I suggest to Mr Fizwan to bring together her siblings. Logik la sket kan. Hehehe (baik x aku...kononnnnn!). 

So, nk jadi cerita, masa odw balik mmg, sedang elok kitorang nk memulakan perjalanan hujan turun selebat2nye. N sampai kat area HICOM, mmg dh jem giler kentang sbb jalan pun dh naik air, So, Mr Fizwan dgn bangga sbb x perlu tempuh jem, masuk selekoh ikut jalan dalam. Sekali, sampai 1 part, jalan kat situ pun naik air. Dah sudah!!. Berani2 takut je la tempuh.Mana tau mati tgh jalan sbb enjin masuk air ke kan ke naya jer nnt.... so, tunggu punye tunggu, ushar kedalaman air siap la bagai, Mr Fizwan pun yakin jer nk jalan. Dengan perasan aku yg dupdap2 takut, lepas la gak tempuh jalan tu. N terus je la tuju jalan yg dilalui until la masuk Federal highway, terus stop kat Petronas .Berialah Mr Fizwan check enjin apa sume, skali dlm cek punye cek, plat kete dh hilang....


Cantik x???
Uih.... ai ni kalo bab2 mengelabah mmg cepat2 je.. mula rasa cam nk pitam berpeluh2. Mula la pk bukan2. Takut kene saman la, apa la. So, dgn pantas laju berdesup suh Mr Fizwan tuju kedai aksesori kat seks 7 tu. On da sport trus nk suh pasang plat la kan..


Ni tgh tgu dorang wat plat kete cap ayam tu ( tokey tu yg kata, plg murah is 12 rgt, plat cap ayam. Siot jer....) tapi tu la, since Mr Fizwan nk yg sama mcm plat yg hilang tu tapi kedai ni xde stok, jadinye pakai cap ayam je la. Sbb 4 sure skit ari Mr Fizwan will change it dedua bg sepasang la kan..


Tu dia... plat dah siap. Tgl tgu org pasang jerk.


Hah tu dia abg mekanik nk pasang dah. lega... cap ayam pun, cap ayam la... janji rock!! ahaks!!
TQ abang mekanik....





No comments:

Post a Comment