CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Monday, January 18, 2010

Nite @ Sembawang Park



Korang x kisahkan sbb aku still kuarkan cite Singapore lagi?? heheheh.. Aku xleh la nk compile sume dlm 1 entry kang sunyi bisu la plak kan blog ni.. Aku bg korang layan pic je pun....Ok, sambung cerite BBQ at Sembawang Park, agenda mlm kang BBQ but dh sume dh membuncitkan perut, turun la sume adik, abang kakak ke tepi laut jalan2 cari angin malam.




Aku pun terlibat sama ngan budak2 main lampu tu. Lampu tu sponsored by my cousin. Banyak la jugak die dpt. Sbb kami sume sorang satu dpt. Yang bdk2 je la.. yg besar tua cam aku ni cume pinjam dak2 tu punye jer... hihihihi ( nk jugak tu....)


Apa la yg di tunjuk2 tu... Entah! x ingat la dah...


Motif utama is nk tunjuk lampu tu jer... But kami berdua as a model tepi2 je la erk....



 Kanak2 bersama lampu2nya..


Tu kawan Nana tu. Nangis sbb nk jejak kaki kat air. hahahahaha....



 Me w Nana


Daus n Jijah berlatar belakangkan kapal2.


No comments:

Post a Comment