CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Saturday, January 2, 2010

Ho! Ho! Ho! Balik kampung !!

Mukadimah harus aku tempek muka aku dulu la kan. nampaknye sebulan ni muntah la korang dengan cite2 aku kat Singapore yer...huhu

On15/12 nite, aku balik Singapore and oso mr Fizwan join us together. Again??? hehehe... Aku suke mar... jgn la jeles. So, mlm tu, mama n budak2 dr rumah, mr Fizwan naik komuter to Kl Sentral n since I'm still working on the day, so I came back from office n straight away meet them at KL Sentral. Kat ofis, sempat la aku cuci muka, tempek bedak, perfume segala bagi wangi. Jawabnye mmg sok pagi ler baru aku mandi.

Hah, 3 beg kami 1 family hangkut, balik cni nnt, kire la brape plak beg2 tu beranak. Ahaks!!

Nana oso kami hangkut sama sbb her parents x dapat cuti mar.. Cian.. but mybe my sis will come down on Friday but still not confirm yet. See la how..

Mcm bese, tu mak pak 2 beradik tu harus la kononnye nganto kami ni berangkat sbb kitorang heret skali dak 2 tu. Tu yang dorang dtg jengah anak2 sblm berangkat.

Eh, mana mr fizwan erk?? entah mane ngayap nyer smpi xde picnyer. Anyway, kul 915 mlm, kitorang dh blh check in n tpt kul 940 train pun jalan ler. tut....tut.....

Idak ler plak aku ngambik pic dlm train mlm tu. mcm malas jer tambah plak aku penat balik keje kan. mau tido pejam je la mata ni. Nasib nana x wat peel smpai aku n mr fizwan kene jaga die smpi kul 3 pg cam dulu. Kali ni kul 11 lbh die tdo dh. Good!! jadi aku pun leh tido sama la kan. hehehe.... Gud nite !!!


Posted by Picasa

No comments:

Post a Comment