CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Tuesday, January 5, 2010

Mickey, Minnie n Nana

Terus je aku teringat cite zaman kanak2 aku. nnt kalo aku rajin aku godek la segala gambar yg lebih kurang sama mcm nana. Pic yg aku ade pun sumenyer snap on X'mas gak. Rindu zaman kanak2 aku.. Kan ke story before yg aku g Causeway ada X'mas deco, n one part is bese la, jual brg2 Disney. Aku yg terlebih xcited sebenarnya n paksa2 Nana tuk tadah muka ngambik gambo.

Berserah je muka ko kan nak. Layan kan jela..

Uih...uih... berat ni.. dh plak aku paksa die kendong dukung dedua sekali. tapi die ttp suke la kan sbb ada soft toys tu. konon dh berangan aku nk belikan ke???

Y u see me my dear? tu la cik wan duk ngambik ur pic tu.. cik wan.. panggil la die...

Ya... tu die... terbaik dan tercomel dr Raihanah. cayalah baby.. I like...



No comments:

Post a Comment