CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Tuesday, January 19, 2010

Nana n da geng


Dua orang dalam pic ni is a Nanas' cousin. Mohamad rahmat Hidayat a.k.a Abang n Amelia.



Si Amelia tu sakan menangis bukan apa, bukan la sbb berebut mainan ke apa, tapi sbb nk cecah air. boleh??? hahahha... kitorang sume bantai gelakkan die. Mau x lawak, nangis punye la beris cm sbb nk main air. Ades!! Stress mak.Tgk la Nana tengokkan je abang duk pujuk adik die. Tapi idak le berjaya...Hehehehhe


Tak puas ati gak tu sbb x dpt nk main2 walau setakat di gigi air. Alahai....


Tengok.. kesian tul.. sampai sudah die menangis. Nana, siap wat muka x sudi je nak bergambar kan. teruk tul. tapi nk jadi cerita, pas snap pic ni je, akak trus bawak die turun main air. Hambik ko. suke benor la dia kan.. Nasib die dh dpt main tu, ok je bile ajak naik. Xde la melalak sesado kan...


Makaighhhh besonye mulut. Br bangun pagi....Mood tido tu masih bersisa. Hehehhe




No comments:

Post a Comment