CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Monday, June 21, 2010

Goodies utk tetamu

Goodies utk tetamu ni ada 3 jenis tapi aku x jumpe plak 2 jenis lg punye pic. Xde org snapkah?? Ni pic ada pun sbb masa kitorang prepare rtu. Yg lain2 non ado sbb xde sape yg snap masa ari kejadian. Camera aku dahla banyak betul tangan yg pegang, jadi redha je la. Apa yg ada je la aku upload n update kat cni.

Yan...dah yan... x pyh nk cerita sejarah byk sgt. Mari, jalan2 tengok Goodies. Muahahhaa!!!

Goodies ni utk org dewasa mak2 la kirenye. Dlm tu ada gelas, chewing gum, gula2 n coklat. Aku sediakan gelas ni 90++ pcs kot.Tu plak lain tuk org rewang2. Yg rewang aku bg mangkuk but isi dlm sama la. Yg mangkuk tu aku buat dlm 18 pcs je.



Untuk budak2 plak aku sediakan 2 jenis gak. 1 untuk budak2 yg besar skit, dlm tu sama la ada gule2 n ada chewing gum but utk budak2 kecil kanak2 aku tukar chewing gum tu dgn jajan TamTam. So far, sume goodies yg aku sediakan adalah ngam2 cukup utk sume tetamu. Mmg sume cukup la. So far, xde isu ada yg x dpt ke apa. Tapi kalo di luar pengetahuan aku, ada yg x dpt, aku mintak maaf byk2.

No comments:

Post a Comment