CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Friday, June 25, 2010

Make-up Session

Hari Sabtu, kite mulakan dengan make-up session. Around 12ish pm, mama angah from BE dtg nk make up aku. Masa mama dtg tu, aku dah siap makan, mandi apa sume. Mmg ngam2 ho je. Aku siap bersiram je, mama pun dtg. Around 2pm dah siap 100%. Jom layan pic masa make-up session..

Make-up Box


Ni bedak lapisan keberapa pun xtau la...

Touch-up lagi..dan lagi....dan lagi...

Ok, sekarang pasang bulu mata....

Aku mmg saje xnak habiskan pic make-up ni sbb aku nk tgu pic dr photog siap, br aku tepek cni satu2. So far aku mmg puas hati dengan make-up ari tu. And apa yg aku boleh kata sepanjang majlis tu berlangsung ialah, "AKU SANGAT BERPUAS HATI SBB MAJLIS TU BERJALAN SEPERTI YG AKU CITA2KAN."

2 comments: