CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Thursday, June 2, 2011

Lunch @Noodle Stesyen

Lunch saya, cik P n Lisa adalah di Noodle Stesyen,Maju Junction. Tu santapan P. Kami punye takde pasal sudah malas nak rakam. Bukan malas apa, malas pasal kami dah naik geram. Sejam habis masa di situ saja kerana service mereka adalah sangat hampeh. Lambat ya hamat.. Sudahla pelayannye semua sombong2. Dia punye teruk service yang dorang bagi sampaikan nak bayar bil pun kene berdiri tunggu depan kaunter sikit punya lama.

Makanan dia ok. Not bad tapi kalo service hampehtahapbuatoranggeram, ingat customer boleh tahan ke? Dia punya serius teruk sampai ada yang duduk pastu blah.. Lagi teruk, orang dah duduk, order pastu blah. Pasal tak sanggup nak tunggu dah..

Alahai, kalo macam ni punya gaya dan berterusan, nanti saya tolong counting berapa bulan kedai tu berjaya bertahan...

Sent using a sendiri punye Sony Ericsson mobile phone

No comments:

Post a Comment