CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Thursday, June 23, 2011

Our honeymoon are fully sponsored by....

YES!! seperti tajuk entry yang panjang tu, sekali lagi saya nak bagitahu yang honeymoon kami adalah fully sponsored. Sape yang baik sangat nak sponsored tu??? Mari sini scroll baca lagi...

My Dear Sisters,

Dari kiri : Adik Zana, Ayong Fida, Alang Iman, Ude Ain dan Angah Ida(tiada dalam gambar kerana tika ini dia di negara Arab sedang bertugas) 

We have a lot of sweet memories sepanjang kita bersama dari kolej sampai tika ini. Sesungguhnya di majlis perkahwinan acu ni, acu tak nak sorang pun antara kita yang mengalirkan airmata sebak sebab walau acu dah bertukar status tapi itu tak bermakna kita akan menjauh. Kita akan sentiasa menjadi seakrab dulu, kini dan selamanya. Acu rindu kalian…

OK, sudah! takmo sedih! RM1000 saya dapat kerana kami berjanji nak buat kutu kahwin. Kami akan kumpul RM200 sorang untuk dijadikan hadiah perkahwinan. Dan, saya yang pertama terima kutu kahwin itu. Jadi saya memang sudah bercita-cita bahawasanya dengan duit itu, saya akan buat belanja honeymoon kami. Syukur kerana ianya telah saya laksanakan.


Dear SD Colleagues,

Juga to all Sime Daby GDMS group yang contribute sebagai hadiah perkahwinan kami. jutaan terima kasih atas sumbangan hadiah korang semua. RM350 dalam bentuk voucher Jusco tapi saya convert dengan duit sendiri supaya duit itu juga saya dapat jadikan kenangan honeymoon kami. Di antara kawan2 SD yang datang di majlis perkahwinan saya…

 
 

Disini saya senaraikan perbelanjaan honeymoon kami:
1) Flight ticket return for 2 person (KUL-Krabi-KUL) = RM436
2) Penginapan di Aonang Buri Resort 4H3M = RM187
3) Hotel & Airport Transfer = RM132
4) Skybus fare for 2 person (KL Sentral – LCCT –KL Sentral) = RM28
5) Island Tour for 2 person = RM180

Total semua RM963.

Balance dari RM1,350 tu kami guna la untuk makan, shopping dan belanja2 kecil. Tak payah la nak kira satu2 kang mau sampai no.55 pun x habis lagi kira. Ni kira yang besar basic2 ler. Alhamdulillah, rezeki kami. Dapat fully sponsored honeymoon, dapat beli tiket dan hotel pada harga yang murah gila-gile (yang ni boleh big thanks to AA & AAGo).

SEKALI LAGI, 
BIG THANKS TO ALL MY LUVLY SISTERS AND ALL SD COLLEAGUES !!

3 comments:

  1. Love uols sangat2.... bile mahu gather2 pun xtau.. lama dah x duk sembang kedai kopi.. huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. getting sponsored.. nice..
    enjoy the honeymoon! :)

    ReplyDelete