CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Thursday, June 9, 2011

Redmummy datang melawat blog


Wah.... ni kesan-kesan eksited terlebih ni. Redmummy datang melawat blog cabuk saya okey.. biar la orang nak kata saya batak ke hapa tapi dah saya selalu hari-hari baca blog merah tu sekali bile tuan tanah datang melawat blog saya mesti la saya pun nak kecoh seblog..

Mulanya saya saje la cek2 trafik kat nuffnang ni. Saya bukan jenis orang yang selalu- selalu nak cek sape tetamu saya tapi bile bukak2 terus terpampang itu redmummy.. owh.. dia punye gembira, hampir mahu mempusing-pusingkan kerusi ofis ni. Bile saya cek-cek, itu link dari entry akak yang saya komen b4. Nway TQ kak Red untuk lawatan mesra kamu itu...

Sejak saya berblog, saya memang x penah miss baca blog akak. suke life akak, family akak. Sampai habis sume kawan2 saya canang-canangkan pasal blog akak. Yang paling kagum bile akak berjaya sampai ke tahap cerita blogger jutawan muka depan tu...:) 

TQ for the lawatan kakak!!!

2 comments:

  1. Salam kunjungan... blog menarik, senang2 singgah la ke blog saya ;)

    http://www.zuwairiaiman.com

    ReplyDelete
  2. hikhikhik....takpe jakun, janji dia dtg melawat kamu...nnt takde dh org nk update aku pasal kak red tu :( sedih

    ReplyDelete