CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Monday, October 8, 2012

1st trial of jus kurma pegaga

Minggu lepas gigih gugel pasal jus kurma pegaga ni. Sebenarnya dah lama cari tapi tak jumpa. Last2 bila bagitau my fren, terus dia kata nak g beli. Serius.. Jus ni memang ada jual kat farmasi PKNS Bangi je ke?? Or sape ada tau jus ni ada jual kat mana especially kat area klang n shah alam..
Dan tadi 1st trial saya minum jus ni. Masa buka penutup botol memangla bau dia perghhhhh sikit punya bau herba. Then saya gugel2 lagi macamana cara makan dia. Lucky jumpa 1 blog yang kata dia minum ni mix with other minuman like milo, soya, or apa2 minuman kegemaran anda dengan air suam or sejuk. Ummmm nyummy...

No comments:

Post a Comment