CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, October 24, 2012

Idaman Suri @ Langkawi

Idaman Suri pun kami dah sampai on 1st day. Lepas keluar dari HIG tanpa tujuan dan arah jalan yang jelas, suami main tekan pedal minyak je. Terus punya terus, terus terjumpa Idaman Suri. Makanya terus ajak suami singgah. Nak tengok apa yang patut dulu. Faeq, sila ikut daddy sebab bonda bz nak melihat2. Tau la kan.. Sini banyak barang kaca. Kang kalo terleka mau di grabnya confirm nangis mak nanti..

Owhh saya jatuh cinta sama periuk Pyrex ini. Saya mahu ini untuk masak bubur Faeq. Nak nak nak....

Tu diaaaaa berderet pinggan mangkuk yang ada. Sediakan duit saja. Lepas tu bole angkat semua.

Mentang2 1st day rajin la daddy nak snap segala sudut. Kita tengok esok lusa, ada ke tidak die menyenap tu...

Meja untuk cek barang dan packing

Melamine..


Buffet set n cutlery set

Dulang hidang

Sekitar indoor. Tengok semua apa yang patut...




No comments:

Post a Comment