CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, October 3, 2012

Tertinggal beg pam

Kisahnya hari selasa semalam, saya balik nonong2 je.. Rasanya dah cukup bawak beg kiri kanan so saya pun balik tnp curiga. Elok saya masuk train, saya duduk dan mahu meriba beg baru saya perasan yang beg EBM saya tertinggal. Uwaaaaa barang penting bayi saya tu...  dan2 tu saya call keliling ofis nak cari sapa yg bole tolong saya paskan beg tu kat stesyen lrt Bandaraya. Lucky my manjees ada lg di ofis. Beliaula yang baik hati bawak untuk saya. Hiks tq manjees



No comments:

Post a Comment