CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Friday, October 26, 2012

From the Top Station, Panorama Langkawi Cable Car

Bergambar dari puncak Cable Car Langkawi...

Tengah queue nak naik cable car

Taraaa dah depan mata ni. tinggal naik ni je. Tak saba Tak saba


Here we are......

1st pit stop

Continue to next pit stop

Inilah puncaknye

Sebenarnya boleh lalu tapi masa ni tengah under renovation

Jom panjat lagi puncak

Yada yadaaaaaa

Peti surat dari puncak
Ini harga tiket
Untung masa kami naik tak terlalu lama nak beratur. Agak cepat jugak. Walaupun waktu tu ramai jugak pelancong dan sekolah-sekolah yang buat rombongan tapi x terlalu menjengkelkan la untuk tunggu. Macamanala yang time-time cuti sekolah dan public holiday tu kan. Masak la beratur.... 

:: nota :: mama tak ikut naik. Takutla tuhhhh So mama kata dia nak pusing2 dibawah je. Ok maaaaaa see you nanti...


No comments:

Post a Comment