CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Friday, September 25, 2009

Bersiaran dari Ofis

Yeah.... setelah 10 hari aku bercuti start drpd cuti Atok meninggal, cuti raya n sambungan cuti raya, barulah hari ni aku masuk ofis. Uihmakaighhh.... terkezut ko meje aku macam baru lepas gempa bumi. Penuh dengan kertas segala....

Tapi afdal la kan.. kalo dh cuti 10 hari pastu ko nk meja ko bersih, aku rasa tu mesti ko dh dapat surat cinta n jangan mimpi ko dpt letak vontot ko kat atas kerusi tu lagi....ha3.... So, keje aku ari ni mmg nk bagi settle sume benda yg ada terpacak kat atas meja aku ni. N mybe aku stayback la jugak rni. Adoiiii.. Sok pun kene keje gak sbb closing A/C. Jadinye sok pun masuk ofis jugakk..

Tapi tq to all my AP-HK team yg dh banyak tolong aku settle all my jobs.. To Kak Ana, Sofi, Aafifi, Billy n Ee Mun, thanks a lot for ur help.. Rasanya x terbalas jasa korang tu. (sob..sob... terharu...) So, I will try my best to finish out all my pending job by tomorrow... Agak payah la skit sbb aku masih ada new task yg kene study n do. Tu yg wat lambat hegeh2 skit nk siap sume. Aku nk buat laju2 pun x leh gak. Kene la pahamkan kan. Kalo x, kang bulan depan aku ternganga2 nk buat lagi...

p/s: pic idak le ader sbb aku x tau nape x leh nk upload. Dh try 2,3 kali ttp x leh, so, lain kali je la yer....

No comments:

Post a Comment