CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Thursday, September 17, 2009

Buka @ Mc Donald ShowCentrepoint, Klang

Hari Ahad 2 minggu sudah rasanya aku g bukapose ngan mama berdua kat McD Klang. Saje, cam teringin lak nk mkn McD.

Kitorang order Mc Chicken, Chicken Mc Deluxe n Bubur ayam jer
Ha, tengok, nasik dlm 6.45 aku dh yerjah kaunter awal2 sbb lepas je turn aku, makaiiiii..bapak panjang q.. Aku kul 6 lbh dh bertenggek kat mcD takut xde sit..hik3...
Bile nk buke ni...hurm.....
hahahah...licin kna?? giler kentang...
Lepas buka, g solat kat surau CP pastu jalan2 jap tgk shoe la, baju la n jalan2 la kat bazaar raya Jalan Taiping tu but, totally kureng meriahnye... hurm.... nape er?? xtau la nape..


No comments:

Post a Comment