CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Thursday, September 24, 2009

Comelll......

Aku mmg selalu panggil die comel... Die pun dh tau, kalo aku balik keje je aku mesti jerit name die...COMELLL!!! (rasa cam anak kucing lak..hehehehe) Dah lama kite x layan pic dak comel ni kan..Jom layannn....
Masa ni, akak aku pakai kan die kain lampin die tu sbb hujan gerimis n malas nk pakai payung. Tu yg ikat tudung jer n bawak die masuk kete...pemalas !!

Kalo bab bergaya bg la kat die.. die mmg terer n suke. pose...pose n pose...

Masa ni ngah layan cd Upin & Ipin. Fav kartun die tu... sehari melantak cite tu berulang2 pun xpe. die ok punyer... tapi bile die dh bosan die akan suh kite ttpkan..hurm...begitu la...

Duk dalam dulang bile nampak dulang. Masa kenduri jgn la letak dulang merata depan mata die. sure confirm die amik dulang tu n duduk atas tu... Hai anak la anak....



No comments:

Post a Comment