CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Friday, September 18, 2009

Kad Raya

Yuhuuuuuuuuu !!!!! x sangka ok yg aku dapat kad raya tahun ni. Terkezut...terkezut!!

Yang satu ni, my cousin from Singapore yg anta. tapi sori la girl... akak x sempat nk reply ur kad raya la... banyak mende nk settle n tambah lagi nk cari kad raya pun susah la wei... zaman techno la kata kan, kad raya pun x nampak... hurmmmm

Kad raya ni plak, I got from my fren, Zahar. Yg ni mmg tetiap taun aku dpt n aku x pernah reply. Aku bukan x nk reply tapi..aku x tau nk send kat die ikut alamat mane...camne?? Kire halal je la ye bro... Passs...





No comments:

Post a Comment