CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Sunday, August 17, 2008

Bowling Tournament

Ni gambar sume peserta yang terlibat dalam tenpin bowling ni dan termasuk dengan penyokong2 (konon jer ko yan...) yang didatangkan khas....Aaaaceewaaahhhhh!!! Bolehla tahan perlawanan kali ni ni...Sengit la jugak....

Yang ni team yang aku betul konon nak menyokong. Team abg Azree, Zam, Kak Ruhaida, Ain... Ape menda ntah nama kumpulan dorang ni. Kebetulan, masa aku sampai2 jer, Faugi nak amik pic, Aku pun apalagi, pantang nampak camera...mesti nak join,tumpang muka sekali...Tu yang tetibe aku meyelit jer tu...Huhuhu....Sori la ye.... I memang macam ni,ada penyakit skit....


Ha.....ni aku ngan mah jadi tukang memenuhkan memory card kamera company... Dah Faugi pelawa, aku ngan mah pun pe lagi, jadila model yang tak berbayar dengan rela hatinye.... Kepada Faugi, terima kasih yang tak terhingga kerana sudi merakam gambar kami..." Detik2 manis bersama Lipton" Ekekeke.......

No comments:

Post a Comment