CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Saturday, August 16, 2008

Zapin Performers




Hah........ni la penari2 yang x bertauliah yang dibawa khas dari CCM Duopharma untuk menyerikan lagi majlis Makan Malam Tahunan Kelab Sukan Chemical Company of Malaysia (KSCCM) 2007....Caye x??? X caye? caye je la..... Bukan senang nak tgk kitorg menari, Zapin lagi u......huhuhu....kiut sgt tau x...Mane x nye macam2 insiden yang berlaku hanya untuk sampai ke One World Hotel dan menjayakan majlis yang penuh gilang gemilang tu.... Kire banyak la jgk tragedi dan insiden yang berlaku.... Mula2 perjalanan kitorg ok je... Sampaila saat kitorang kat highway, kereta kak Jaina di seret orang...Habis calar...Baikkkkk punya... Pastu konon pelanggar tu nak jmp kat Sunway..So kitorg ni walaupun x naik satu kereta terpaksa la gak ikut...dah la dalam kete kak Jaina tu sume pompuan...Kitorang pun cuma ada 1 jer hero....Sape lagi kalo bukan encem boy tu...Zizan la.... Skali nk jadi cerita, pelanggar tu berjaya melarikan diri.... Kurang asem !! X dapat nak kejar... So x leh la nk wat pape.at last, dorang wat keputusan nak report polis....n kitorg yang naik innova ni kna la tgu kat ctu...Bukan apa, kene tunggu zamani....nyibuk jer...Konon nak tolong, tolong mende, tolong penatkan kitorg tgu ko je zam... So kire settle la bab ni, kitorg pun berangkat la ke One World Hotel...dan disebabkan mulut gatal aku yang konon terer jalan kat ctu, g la ajar shira jalan, dah salah rupenye...n dengan nekad shira pun wat cross road kat highway sampai kene hon..nasib gak aku masih tau jalan kat area tu...(Uptown damansara nye area)...so terpaksa la berpusing skit....huh.....lega dah sampai pun depan One Utama....Kali ni Diana n Zam lak punye salah. Diana tanye Zam,"parking kat mane?" Tetibe Diana suh masuk parking kat area Jusco kat One Utama....So, dah masuk ni, siap dah parking, dah angkut sume barang2...Last2 x tau mane nk tuju, aku call Azhar......nak tau apa yg kitorg dah wat??? "Yang korang parking kat OU tu kenapa, g la parking kat Hotel nye parking...." Hahahahaha.....terpaksala sume menahan malu yang x terhingga.... So dengan confiden, bayar tiket, kuar balik n cari way to hotel....Akhirnya, kini pasti, ku menemui....... "One World Hotel ".... Selamat sampai ke detinasi... Alhamdulillah.....

Sweet Memory with u all guys

(L to R-Stand) Azian,Nurul,Jaina,Diana,Fatimah,Su,Kavitha,Shira
(L to R-Down) Zam,Zizan,Syai,Azhar(kapten ni...)

Malam tu lepas persembahan, apa yang kitorg leh komen, kitorang nyer persembahan tahap ok la... mane x nye, latihan x sampai seminggu...Tu pun 2 jam je sehari... Dah macam bidan terjun la gak..Apapun sume tu dalam kenangan. Banyak penari pun dah quit, transfer n tgal la brape kerat je....Kepada semua penari2, " kan ku jadikan kau kenangan yang terindah dalam hidupku...." Salam sayang dan rindu buat korang yang jauh di mata......

No comments:

Post a Comment