CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Monday, August 25, 2008

Melaka Trip 230808



Akhirnya.....sampai jugak aku di Melaka. Pagi tadi berkumpul kat Duopharma .Kul 730 pg gerak... Sampai Melaka around 1030 pagi..uih..jauh jugak perjalanan...Maklumlah dah lama x makan angin... 1st trip kitorang ialah singgah di Muzium Lebah Sedunia then ke Zoo Melaka, naik river Cruise n Free n easy @ Bandar Hilir...N misi aku n geng2 untuk bergambar pun bermula..Kitorang bergambar sakan la apa lagi....Klik!! klik!! n terus klik!!! So,ni antara general picture kat Melaka yang aku leh kongsikan ngan korang.... kalo nak tengok pic2 yang lain,jom ikut aku lagi teruskan pengembaraan ni...(sesuai ker ayat tu....cam x sesuai jer..... xpela yan,ikut ko la,apapun,kite layaaaaaaaaaan jer....)



No comments:

Post a Comment