CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Monday, August 18, 2008

Elena & Wan Wedding

Selamat Pengantin Baru Ina & wan !!


Hari yang sama Effa & Azlie wedding, ina pun wedding gak (majlis on 10/08/08). Nasib la umah dorang sebelah2 taman jer....yang memisahkan cuma jalan besar....huhu... So, after effa bersanding kitorang pun cabut lari g umah ina....Masa kitorang sampai ina tengah mkn beradap...So kitorang lepak la dulu sambil tunggu ina.kitorang pun bersantap sekejap.. (Ingat ko je lapar ke ina...kitorang yg berlari2, berkejar2 pun lapar gak tau !!) Then bile tengok ina dah agak2 senang, kitorang pun serbu die.... nak la gak amik gambar sebagai kenag2an.... So ni la dua keping yang ada dalam simpanan aku yang leh aku attach tuk tatapan korang.....

p/s: kepada kawan2 aku yang budiman, leh x korang send kat aku pic ina n effa ....( tu pun kalo korang adala....kan leh caya korang tuh....yeye bawak camera kang muka sdrik yg penuh dalam tuh...)

No comments:

Post a Comment