CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Tuesday, August 19, 2008

Kolej Legenda - UTM Batch 2003

Tetiba rasa rindu plak kat kawan2 lama kat kolej.Lama dah x jumpa korang sume...Apa ntah kabar korang erk...Agak2nye ade yang dah kawin, keje n sambung blaja.Tapi xde la sume terputus hubungan adalah gak kawan2 rapat yang stil contact2 g.. Kitorang amik pic ni pun masa kitorang wat open house raya..Kebetulan dah last sem...Sekurang2 nye adalah gak pic kngn bersama korang sume.......
Ni antara gambar aku ngan jiran2 depan umah. ada yg satu kelas pun... Kitorang memang rapat.selalu ziarah menziarahi.kalo ada pape mesti sama2 berpakat smada benda baik or buruk ( tapi aku rasa yg jejahat skit lg byk kot...Besela...darah muda,sume nak dicuba...:) )


Housemate sem akhir...(zana.wati,bai n me) ada lg sorang, ain tapi die xde masa ni.X pasti kenapa die xde (x ingat dah la yang...)

kepada korang yang penah aku kenal n mengenali aku,kalo jmp kat mane2 (real or alam maya) jgn la malu2 tegur aku... aku dah habis cuba untuk sentiasa tau perkembangan korang... add la aku either kat FS or mane2.

Email - babynepon_1666@yahoo.com / babyfizyan@gmail.com
Yahoo id - babynepon_1666
Friendster - babynepon_1666@yahoo.com
Blog - http://fizyanz.blogspot.com

p/s - tolong tgalkan pape note untuk aku spy senang aku detect sape korang !!

1 comment: