CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Friday, August 22, 2008

Yahoooooooo !!!!!!


Sok aku nak g trip to Melaka...Ala bukan apa,kalo bab2 rombongan ni mula teringat kat zaman sekolah2 dulu.Company aku yang organise benda ni,so saje2 la nak menyibukkan diri nak join trip ni..Dengar2 ada 6 bas yg akan pergi kali ni termasuk ngan sub2 lain la...bukan kitorang jer....Uiiihhhhhhhh....seronok gak mendengarnye.... yeah2!! sok g Melaka...Kebetulan sok kat melaka ada program Sua Rasa Anjuran TV9 tapi tau la samada kitorang akan ke sana ke x.... so,kalo nak tau apa cerita trip aku kali ni....Tunnnnnngggggggggguuuuuuu.....Aku akan post picture nanti khas untuk korang....YYYYYYuuuuuuuuuuHHHHuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!

No comments:

Post a Comment