CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Sunday, August 17, 2008

Selamat Pengantin Baru buat Effa & Azlie


Tanggal 080808, Effa dan Azlie selamat di ijabkabulkan..... Alhamdulillah sampai sudah jodoh mereka.... Lagi satu geng aku yang telah pun menukar status....Sedih pun ada gak sbb xde lagi projek2 giler yang leh kitorang wat...Almaklumlah,dah ada suami, banyak tanggungjawabnyer...... Effa sorila aku x g pun hari korang nikah tu sbb aku keje... Tapi yang paling penting aku dah pun menghadirkan diri aku dihari persandingan ko (ari Ahad) dan inilah bukti2 yang sempat aku rakamkan bahawa aku telah menghadirkan diri kemajlis ko.... Cantik ko... Tahniah la ko dah pun menjayakan majlis dengan penuh gilang gemilang.........

Kat sini aku nak cerita skit ngan ko bahwasanya pada ari tu, kami2 ni dah open table kat umah ko...Tapi maafla,aku lupa nak amik gambar kengkawan kite yang dtg rtu...(sebenarnya memory card camera aku dah full..aku lupa nak transfer pic mlm sblm tu....yan...yan...apa nak jadi ngan ko ni..megigau agaknyer...) Tapi aku akan sebutkan sape yang dtg hanya untuk pengetahuan am ko....

Senarai kengkawan yang hadir :
  1. Azian & psgn
  2. Ulfa & psgn
  3. Shafira & keluarga
  4. Linda (solo rider)
  5. Laili & adik lelaki
  6. Emi Diana & psgn
  7. Pulus & psgn
  8. Fairus Basar
  9. Azmin
  10. Noor Shah
  11. Abang a.k.a Mohd Alfasa
  12. Aszul Hilmy , abang & mamanye...
  13. Badlishah a.k.a artis
(kepada kengakawan yang aku terlepas pandang, kemaafan aku pohonkan kerana x masukkan nama korang dalam list ni)

Dihujung bicara ni, aku nak merakamkan setinggi2 penghargaan yang tak terhingga kepada Effa dan psgn atas layanan yang telah diberikan.... (Makan sedap wo..... Akhirnya dapat gak aku mkn nasi minyak ko itu...)

No comments:

Post a Comment