CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Saturday, August 30, 2008

Happy Holidays !!

Uihhh seronoknye.....3 ari cuti beb....(sempena hari Merdeka !!! kebetulan on 1 Sep plak ari pertama pose...So kire ok la gak....Aku nye plan cuti 3 ari ni nak kemas umah,basuh kain baju yang berlambak tuh.then leh spend time ngan blog n facebook...hehehe....So.wat kawan2 sume....slmt bercuti....have fun!!!

Malam ni aku xde pun g countdown ke mana2.Ada gak yang mengajak tapi rasa cam malas jerk!! erm...countdown depan tv sudah !! erm...taun depan kalo rain leh la aku turn jumpa kawan2 yang lain...huhuhu......Happy Merdeka...Sok nak bangun pagi nak tengok perbarisan...(konon jerk ko yan,tiap taun ko kata gtu tapi x penahnye ko laksanakan...paling tidak,dah nak penutup baru ko tercongok depan tv tuh...!! ceh...hampagas tul!!)

No comments:

Post a Comment