CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Monday, May 11, 2009

1st appoinment

Dalam train ni..nk ke KL Sentral

Jumaat lepas aku amik half day. Mulanye xde la terpikir nk amik half day tapi bile pk2 aku nk jumpa kwn lama aku yg berminat nganbiz kecil2an aku n kebetulan Mr Fizwan pun keje cume half day, aku pun join sekaki la... apa laie... so balik tu aku sempat tdo dulu.kul 4 baru kejut Mr Fizwan n aku bersiap2. dalam kul 5 camtu kitorang baru naik train ke KL Sentral. Bukan apa, kami malas nk menempuh jem yang x hingat tu nnt. N kebetulan plak kawan yg aku nk jumpa tu pun mmg nk jumpa kat KL Sentral. So, teramat la bagus pilihan kami untuk naik train. He2... Dalam kul 730pm cam tu baru kitorang jumpa kawan aku tuh. Baya Marlina namanye...

baya + It's Me!!

kitorang meet at KFC n nging,ngong2 kul 8 baru la berangkat pulang. So aku dah bagi Baya barang tu n aku harap, Baya pun leh jual perfume tu.

Sempat plak aku bergambar walaupun nk berangkat balik dah.huhuhu....

No comments:

Post a Comment