CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, May 27, 2009

Ronda2 Sunway Piramid


Alkisah aku amik cuti semalam dengan tujuan utama aku nk berdating ngan Mr Fizwan ( teruk nah bunyi nyer. Macam x penah g dating plak) Hurm... Sbnrnya xde la aku plan nk cuti semalam. Aku pk nk cuti ari Senin n kengkonon leh la kuar jumpa Mr Fizwan jap kalo die dah balik ke cni dr kg tu awal. Skali bile aku gtau die aku nk cuti ari Senin, katanya dia suggest aku cuti on Tuesday sbb die pun cuti n banyak skit masa kalo nk kuar pun. So, aku ikutkan je ler. Aku pun dengan lurus n taat nye, cuti la semalam. So, pagi2 aku dh bgn sbb ada urusan yg perlu aku settle kan (ingat coti2 leh bgn lewat tapi nk wat camno dah ada urusan... terpaksa la wei gagahkan diri n bangun awal n kuar umah pagi2. Dah supe aku g keje jerk.adoyaiiii !!) So, pas settle urusan aku tu, balik umah, siap2 n kul 12 lbh kitorang gerak. Kalo nk tau ari semalam punye agenda sume Mr Fizwan yg arrange ok.. Aku sekadar ikut n menurut perintah. huhuhu.... So, Mr Fizwan putuskan untuk ke Sunway Piramid.

Sori.. juz from a side picture...

Pusing2 cari parking
Then, kitorang pusing cari parking sampai 3 kali pusing x dapat2 parking. So kali ketiga aku dengan pantas say to Mr Fizwan

Honey, stop !!
Ha, nape2??? (ngan blurnyer die)
Tu ha, parking...reverse2. reverse yang...

Penyabar rupenye Honey aku ni, muke rilek tenang jerk cari parking. Yeah !! dah leh masuk Piramid. Aku x sabar dah ni nk masuk. Dah la kat luar ni panas, siap aku pun dah dahaga. Tolonggggg !!!!

Ok, let's go in babeh !! N x lupe snap picture here n there, Snap2...snap2...

Big Bear!!
tapi aku lupe nk nengok rege die bape.
Honeyyy... by nk yg ni !! (ngan nada manje la konon),
n jawapan tepek yang aku dapat,
dari peluk bebear yg x hidup tu, baik peluk aney. (cait !! kedekut kude betul la.. kalo x nk belikan terus terang je..) nada marah, bengang n majuk la kononnyer

Kitorang ni bukan ada agenda sgt pun sebenarnye. Cume nk hang out together2. So agenda utamanya, aku gtau next en3 k.. xkan sume aku nk lambakkan kat cni kan...

Ha!!ni plak make up set kalo x silap aku EL nyer brand (yeker?? kalo salah, sori la erk. sbb Mr Fizwan dah jalan nonong ke depan n snap2 sesuke die) So, aku pun x tau la...

note::
honey, if u nak belikan i, beli je trus. X yah nk tunjuk2 gambar la bagai. I ok jerk kalo u yg belikan k...huhu!!


No comments:

Post a Comment